Ny hudplejeserie til problemhud


Der er rigtigt mange danskere, der lider af en eller anden form for hudlidelse eller blot har problemer med deres hud. Det kan være alt lige fra nogle få bumser, akne, børneeksem, allergieksem, eller deciderede hudsygdomme som psoriasis eller rosacea. Endelig er der mange, der har tør hud – især om vinteren – eller får knopper ved barbering eller andet. Jeg kunne blive ved – problemet er stort.

Til at lindre eller helt forhindre disse problemer er der kommet en ny hudplejeserie på markedet, der hedder KIMOVI. KIMOVI er en ægte iværksættervirksomhed og produkterne er baseret på den afrikanske frugt Kigelia, som den ene af grundlæggerne ved et tilfælde opdagede i Afrika. De lokale smurte saften fra frugten på huden for at hele sår og andre hudirritationer.

Det viste sig, at Kigelia rent faktisk er kendt for sine hudopbyggende egenskaber og kombineret med tysk Thermal salt havde man pludselig et unikt produkt, der siden er blevet gennemtestet for dets unikke egenskaber. Hvor Kigelia genopbygger, renser og desinficerer saltet, så nye hudbakterier ikke genopstår. Salt bliver blandt andet også anvendt i behandling af psoriasis, hvor man sender patienter til Det Døde Hav for at få saltbehandlinger.

Det er lidt det samme, der sker, når vi er på ferie om sommeren og bader meget i (salt) havvand – det renser huden og kombineret med solen er der mange af os med lidt bumser, der bliver fri for det i sommerperioden.

Men nu kan man altså anvende KIMOVI i stedet.

Der findes en blå serie med salt og en abrikos-farvet serie uden salt. Den sidste er mere nænsom, da den med saltet godt kan svie lidt, når man påfører den huden. Til gengæld renser den bedre.

I begge serier er der både en creme og en gel. Cremen anvendes som normale cremer og tørrer ind i huden. Gelen lægger sig som en hinde oven på huden og er perfekt f.eks. om natten – men kan selvfølgelig også anvendes om dagen.

Jeg har selv prøvet alle fire produkter og kan kun anbefale dem på det kraftigste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *