Tekniske måleinstrumenter


Jeg kan stadig blive overrasket over, hvor mange forskellige typer af virksomheder og brancher, der findes. Tag nu FST – Fritz Schur Teknik, der sælger komponenter og løsninger inden for hydraulik og pneumatik til andre virksomheder – altså B2B. Det er jo ikke noget man lige tæner over kan sælges – vel?

Men det kan det og endda med succes, da det er en virksomhed, der er grundlagt for mange år siden og stadig performer godt. Virksomheden er en del af Fritz Schur Technical Group, der også fremstiller og sælger hydrauliske pitches til vindmøller.

Eller tag andre tekniske instrumenter som ultralydsscannere til hospitaler og større private klinikker. Her er Secma Medical Innovation et af de førende firmaer i Danmark og har stor succes på dette marked, der ellers ikke er det nemmeste at beskæftige sig med. Secma leverer også shockwave og laserapparater til fysioterapi-markedet.

Måske ved du ligesom jeg heller ikke rigtigt hvad pneumatik og hydraulik er for noget? Det lyder teknisk og det er teknisk. Men du kan få en god definition af begge begreber hos Wikipedia.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *