Fotos alle steder


Vi har efterhånden alle sammen et kamera med os hele tiden og der bliver taget billeder overalt og i alle situationer. De fleste fotos, der bliver præsenteret på Facebook og Instagram er ikke for kønne med masser af trutmund og mange akavede opstillinger. Især piger synes at være gode til dette…

Men gudskelov findes der også flere og flere, der kan se forskel på de almindelige smartphone-fotos og så billeder, der er taget af rigtige fotografer. Altså professionelle billeder. Og mange af os vælger at få taget professionelle billeder, når vi er i livets mest specielle øjeblikke.

Det har nok altid været tilfældet til højtider som bryllup og konfirmation, men også portrætfotos, når der skulle laves billedevægge derhjemme.

Men de senere år er der kommet en ny tendens, som er båret oppe af vores store fokus på vores børn. Nu betaler vi meget gerne for at få taget professionelle billeder af vores babyer og børns første leveår.

Og som det allernyeste er fødselsfotografering kommet på dagsordenen. En meget intim situation, hvor tillid spiller en helt afgørende rolle mellem den fødende og fotografen, som ofte også er kvinde selv.

Det letter samtidigt presset på manden, der ikke behøver at stå med sit eget kamera og tage billeder, imens fødslen foregår, man kan koncentrere sig om sin fødende kæreste.

Det er dog ikke alle fødestuer, der er lige begejstret for at have en ekstra person – fotografen – med om bord på fødestuen. Og som regel er det no-go, hvis der opstår komplikationer undervejs.

Men en spændende mulighed for fødende kvinder – måske du også skulle overveje dette?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *