Erotik er blevet mainstream


Efter internettet for alvor er blevet allemandseje er der sket en utrolig udvikling inden for brancher, der før i tiden levede lidt mere tilbagetrukket og anonymt. Nu kan alt – som i virkelig alt – findes på nettet og det meste kan købes online og sendes direkte til de forbrugere, der måtte ønske det.

En af de brancher, der har forstået at udnytte dette er erotisk legetøj og udstyr. Hvis man havde sådanne lyster før i tiden, skulle man ned i en lyssky forretning, der ofte lå i kvarterer, hvor man skulle færdes med forsigtighed. Sådan er det ikke mere. Nu er erotisk legetøj en af de kategorier på nettet, hvor salget boomer og hvor flere nye webshops er skudt op de sidste 10 år og tjener mange penge.

Det er for så vidt ikke så mærkeligt.

Erotisk legetøj er lidt ømtåleligt og det er ikke alle, der vil stå nede i en butik og fortælle hvilke interesser og behov man har! På nettet kan man bladre i et stort sortiment og lade sig inspirere af guides og beskrivelser af, hvad man kan bruge produkterne til. Og måske aller vigtigst. Så tilbyder alle erotiske webshops at sende varer og pakker helt anonymt, så naboer og andre nysgerrige ikke kan se, hvad der er i pakken. Det hjælper på salget.

I dag bruger omkring 30% sexlegetøj, når de er alene – (det dog mest kvinder), men en næsten lige så stor del bruger det sammen med deres partner. Det betyder, at over halvdelen af alle voksne bruger sexlegetøj med jævne mellemrum. Ikke så underligt, at salget boomer i de erotiske webshops.

I Danmark er der mange webshops med sexlegetøj. Jeg kan ikke nævne dem alle, men to af de største (og bedste) er sinful.dk og madameerotica.dk. Sinful er med afstand den største webshop herhjemme, så den bør du især bruge, hvis du vil have et kæmpe udvalg og nogle gode guides. Madame Erotica gør meget ud at deres prisniveau, som er virkelig sympatisk (billigt!) og så har de en stor kategori med tøj og lingeri i store størrelser, som absolut kan anbefales.

Har du emner eller andre brancher/kategorier, du gerne vil have behandlet er du meget velkommen til at kontakte os, så kigger vi på det og vil måske også publicere det. På forhånd tak.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *