Lån i krisetider


Finanskrisen har svækket mange familiers økonomi, således at mange i dag har svært ved at betale deres regninger. Op imod jul bliver dette som regel ikke bedre, da omkostningerne ved en dansk jul jo ofte er forholdsvis høje. Og for nogle familier går det desværre helt galt; man kan ikke betale sine regninger og man risikerer at havne i RKI, hvilket bestemt ikke gør situationen bedre. Men der er dog også lidt lys for enden af tunnelen, idet RKI lån penge giver dig en oversigt over forskellige muligheder for at få lån på trods af en registrering i RKI.

Sammenholdes det med at mange husejere slipper billigere til næste år i husleje, når deres flexlån fornyes til december og at man får en skattelettelse, giver det luft i familiens økonomi. Og derfor kan et hurtigt lån være en udmærket idé her og nu, selv om man selvfølgelig skal tænke sig om.

Og især skal man huske at anvende lånet til noget fornuftigt og ikke blot solde pengene væk på rejser til Spanien eller andre ligegyldige forbrugsgoder. Man skal tænke sig om og være ekstra snusfornuftig i krisetider.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *