Børnetøj


Der findes meget børnetøj på nettet. Det er som om de fleste hjemmegående mødre efterhånden har åbnet en online butik med børnetøj, som de forsøger at gøre til deres levevej. Men det er der selvfølgelig ikke noget i vejen med. Men der findes heldigvis også mere almindelige hjemmesider om børnetøj – altså hjemmesider, hvor entusiastiske personer skriver om emnet.

En af de blogs om børnetøj, jeg selv følger er Børnetøj blog, som opdateres med jævne mellemrum og giver gode tips om børnetøj generelt. Den er let læselig og lige til at gå til. Måske mangler den lidt dybde og indsigt i selve børnetøjet – personen der skriver har vis ikke små børn? – men den er nu ganske fin alligevel.

En anden og ret ny blog om børnetøj  har taget fat på et meget interessant emne og omhandler kun økologisk børnetøj, som efterspørges af flere og flere nybagte mødre. Man er blevet betydeligt mere kritisk over for hvilke stoffer der er i tøjet og det tager bloggen under behandling. Den virker seriøs og bliver spændende at følge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *