Ure til alle


For bare nogle år siden var et ur blot en praktisk genstand, hvor man kunne se klokken. Sådan er det ikke mere. Meget har ændret sig i urenes verden og i dag er et ur både blevet et modeobjekt og et statussymbol. Det gælder både dameure og herreure. I dag har mange mænd typisk flere ure, de kan vælge i mellem og sågar ure, der passer til forskellig påklædninger eller anledninger. Og så skal uret både være stort og flashende og gerne et dyrt og anerkendt mærke.

Den megen fokus på ure har også givet anledning til, at mange urfirmaer tjener rigtigt gode penge og især de mindre urfirmaer er blevet opkøbsemner for de større i branchen. Det har danske Skagen Ure nydt godt af, da de for kort tid siden blev købt af Fossil og de danske ejere blev forgyldt med over 1 millard danske kroner. Fuldt fortjent – men det viser bare, at ure er big business og at der højst sandsynligt er en konsolidering i gang på markedet, så flere firmaer vil eje flere brands. En konsolidering vi også har set i tøjbranchen.

Det store fokus på ure har også betydet at der er opstået rigtigt mange online urforretninger, der sælger ure via internettet. De har typisk et kæmpe sortiment, som kunderne kan vælge imellem og så er deres priser som regel lavere end i traditionelle forretninger. For kunderne er det også nemt at finde den laveste pris på et bestemt ur og så blot købe det der. Om det så er i Danmark eller i en udenlandsk forretning. Meget er ændret i urbranchen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *